Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben een trotse moeder en inmiddels oma. Hoe mooi is het mijn levenservaring, kennis en yoga ervaring te delen en met de gedachte dat je werkelijk kunt bijdragen aan een goede start en het geluk van een kind. Ik heb ervaring met pestgedrag en ervaar dat nog steeds om mij heen, de onmacht van kinderen en hun ouders die ze hierbij voelen.  Ook zie ik de gevolgen om mij heen. De negatieve invloed van onzekerheid, niet weerbaar zijn, die het kan hebben op de rest van je leven. Reden voor mij, om mij hiervoor in te zetten. Ik ben gestart met het geven van Sta Sterk trainingen, waarin ik kinderen, maar ook volwassenen help naar meer weerbaarheid en zelfvertrouwen. Yoga is verbinding, dat je er mag zijn en dat het goed is zoals je bent. We zijn allemaal een onderdeel van het geheel.

Ik heb mij door de Stichting Omgaan met Pesten laten opleiden tot trainer ‘omgaan met pesten’. Door het aanbod van Sta Sterk trainingen in een kleine groep of individuele begeleiding, help ik graag jong en oud, sterk en weerbaar in het leven te staan. Verder organiseer ik ook thema bijeenkomsten en workshops voor ouders en andere belangstellenden.

Ik ben een erkend en gediplomeerd yogadocent en heb de professionele yoga docent opleiding gevolgd bij de erkende opleiding  (500 uren) VYN Samsara Yogadocent opleiding, daarnaast heb ik tweedejaars Raja yoga van Annemiek Latour en de Poweryoga level 1 t/m 3 van de Aloo gevolgd. Ik ben gediplomeerd en gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsyoga. Ik ben erkend Mindfulness trainer voor jong/volwassenen. Ik heb extra opleidingen gevolgd zoals yoga en kanker en een stress reductie training. Ik ben op de vrijdagochtenden vrijwilliger als yogadocent bij de Paraplu in Wilnis. Ik ben N lid van de VYN, lid van de Europese Unie  *Ik ben aangesloten bij de vereniging van yogadocenten de VYN. Vereniging Yoga Nederland, lid nummer N4283. Dit houd in dat ik jaarlijks bijscholing punten moet halen om de kwaliteit van mijn lessen te bewaken. De zorgverzekering vergoed (of deel)de cursus of training, afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Indien er financiële of andere omstandigheden zijn waarom je niet kunt deelnemen, kom ik ook graag in contact om samen een oplossing te vinden