Yoga verbetert je gezondheid, lichaam en geest

voor iedereen, dus ook bij blessures en voor bijzondere doelgroepen!

Yoga is gericht op het denken tot rust brengen en het lichaam vrij te maken van spanningen. Obstakels weg te ruimen in je lichaam door de energie beter te laten stromen. De Yoga-houdingen (asana’s) geven beheersing over het lichaam als zij in rust en geconcentreerde aandacht en met een juiste ademhaling worden uitgevoerd. Dit brengt je een stuk dichter bij jezelf. We leren ons denken te beteugelen, zodat het niet meer alle kanten opvliegt. Het lichaam wordt soepel en je leert jezelf te voelen en te ervaren, waardoor je jouw grenzen leert binnen jouw lichaam. Te zijn in het nu en accepteren zoals het nu is. Niet zoals het zou moeten zijn. Yoga is een therapie waarin zich ieder, binnen zijn eigen mogelijkheden beoefent en daardoor zijn lichaam betert leert kennen en beter leert voelen. Voor ieder die wil groeien als mens. Beter wil functioneren, innerlijke rust wil creëren en sterker in het leven wil staan. Juist door het voelen is met blessures of lichamelijke klachten, yoga een goede en verantwoorde manier van bewegen. Kies juist dan voor kwaliteit!

Er valt heel veel te zeggen over de positieve resultaten die je kunt behalen met enkele yogalessen. Iedereen zal dit zelf moeten ervaren. Heb je rugklachten, hoofdpijn of stres? Voel je je soms niet lekker in je vel zitten? Weinig energie? Herstellende van kanker of andere ziekte? Wellicht kan yoga iets voor jou betekenen. Kies voor kwaliteit, kleine groep, aandacht voor blessure en aandacht voor jou. Hatha yoga in de Ronde Venen, Vinkeveen, Mijdrecht, maar nu op vaste standplaats in Wilnis. Je bent van harte welkom.

Hatha yoga

Yoga voor iedereen. Juist bij blessures en bijzondere doelgroepen is kwaliteit in lesgeven belangrijk. Ik ben aangesloten bij de vereniging yoga Nederland (VYN a-lid-4283)