Groepstraining

De tarieven van de verschillende groepstrainingen zijn als volgt:
De kosten per deelnemer (maximaal. 6 deelnemers) bedragen € 350,- Voor basisscholen is er een speciaal tarief afhankelijk van de wensen.

 individuele training

Voor een individuele training op maat, bedragen de kosten € 85,- per uur.

Zwangerschapsyoga (korte)cursus 

De erkende yoga zwangerschapscursus is in groepsverband en bij voorkeur vanaf de 28-40 weken. Het is een korte cursus van 4 avonden of overdag, waarvan 3 avonden van 1,5 uur met de moeders en 1x samen met de partners. De kosten zijn €125,- euro per koppel. De lessen worden bewust in kleine groepen van maximaal 4 koppels gegeven, waardoor er veel aandacht is voor elkaar, waar gezelligheid voorop staat en toch veel kennis overdracht is en er geoefend kan worden.

Yoga en (Stoel yoga)mogelijkheden op aanvraag

*Ik ben aangesloten bij de Vereniging van yogadocenten Nederland, lid nummer N4283. Dit houd in dat de cursus (deels) vergoed gaat worden afhankelijk van je verzekering. Dat ik jaarlijks bijscholing punten moet halen om de kwaliteit van mijn lessen te bewaken. De cursus wordt doorverwezen door de verloskundigen in Mijdrecht, in de Ronde venen en de wijde omgeving.

Informeer naar de mogelijkheden en/of Klik HIER voor meer informatie over de zorgverzekering en de vergoeding of neem even contact op.