Hatha yogalessen maar ook Individuele begeleiding: Stress reductie & YOGA begeleiding, voor klachten als (bijna)Burn-out, stress klachten, slaapproblemen, ziekte, angst of zit je niet lekker in je vel? Samen kunnen we kijken naar wat kun je kunt doen om je energie nuttig te gebruiken in plaats van te vechten tegen wat er in je leven gebeurt. Door de controle te leren loslaten verlies je de verkramptheid waar je de dag mee doorzwoegt en ontstaat er weer nieuwe energie. Deze nieuwe energie en een juiste ademtechniek kun je gaan inzetten om te accepteren en je verwachting bij te stellen en kijken wat fysiek wel mogelijk is en daar de ruimte te zoeken. Graag wil ik je hierbij ondersteunen. Voor informatie mag je bellen 0651400087 of je vraag per email stellen naar: marjaraats@gmail.com

Zwangerschapsyoga (korte)cursus in een kleine groep?

START BEGIN SEPTEMBER OP DE DINSDAGAVOND

De erkende yoga zwangerschapscursus is in groepsverband en bij voorkeur vanaf de 28-40 weken. Het is een korte cursus van 4 avonden, waarvan 3 avonden met de moeders en 1x samen met de partners, waar de theorie uitgebreid behandelt word, zodat jij en je partner de bevalling positief tegemoet gaan en dat je partner je goed kan ondersteunen tijdens de bevalling.
De lessen worden bewust in kleine groepen van maximaal 5 personen en hun partners gegeven, waardoor er veel aandacht is voor elkaar, waar gezelligheid voorop staat en toch veel kennis overdracht is.

*Ik ben aangesloten bij de Vereniging van yogadocenten Nederland, lid nummer N4283. Dit houd in dat ik jaarlijks bijscholing punten moet halen om de kwaliteit van mijn lessen te bewaken. De cursus wordt doorverwezen door de verloskundigen in Mijdrecht, in de Ronde venen en de wijde omgeving.

Informeer naar de mogelijkheden en/of Klik HIER voor meer informatie over de zorgverzekering en de vergoeding of neem even contact op.