YOGA Mindfulness Yoga en Hatha lessen

lessen: Maandag 19.45-21.00 uur / Woensdag 18.45-20.00 uur/ Woensdag 20.15-21.30 Mindful Yoga

 Zwangerschapsyoga (korte)cursus in een kleine groep

De erkende yoga zwangerschapscursus is in groepsverband en bij voorkeur vanaf de 28-40 weken. Het is een korte cursus van 4 avonden, waarvan 3 avonden met de moeders en 1x samen met de partners, waar de theorie uitgebreid behandelt word, zodat jij en je partner de bevalling positief tegemoet gaan en dat je partner je goed kan ondersteunen tijdens de bevalling. De kosten zijn 144,- euro per koppel.
De lessen worden bewust in kleine groepen van maximaal 4 personen en hun partners gegeven, waardoor er veel aandacht is voor elkaar, waar gezelligheid voorop staat en toch veel kennis overdracht is.

*Ik ben aangesloten bij de Vereniging van yogadocenten Nederland, lid nummer N4283. Dit houd in dat ik jaarlijks bijscholing punten moet halen om de kwaliteit van mijn lessen te bewaken. De cursus wordt doorverwezen door de verloskundigen in Mijdrecht, in de Ronde venen en de wijde omgeving.

Mama fit cursus, voor na de bevalling 

De cursus bestaat uit 10 lessen, kosten zijn 125,- euro. Vind je het leuk om mee te doen? informeer dan even wanneer we weer starten.

Informeer naar de mogelijkheden en/of Klik HIER voor meer informatie over de zorgverzekering en de vergoeding of neem even contact op.